30 dnevna pobožnost sv. Josipu

Written by urednistvo

31/10/2023

Naša Molitvena zajednica bl. Alojzija Stepinca započinje u srijedu 1. studenoga pobožnost sv. Josipu, kroz 30 dana, s molitvenom nakanom za zdravlje našeg župnika Ivana Frkonje i svih bolesnih iz naše župe.


Ovim nakanama pridružujemo i osobne nakane, a sve vas kao članove Molitvene zajednice i Udruge pozivam na molitvu za novo vodstvo naše udruge Stepinčeva oaza mira koje će biti izabrano na redovitoj Izbornoj Skupštini u ponedjeljak, 20. studenoga 2023.


Molitveni tim naše Udruge od mjeseca lipnja moli za Božju Providnost kako bi Udruga dobila svoje prostore te kako bi svoje poslanje i projekte mogli još bolje i plodonosnije ostvarivati na veću slavu Božju.


Pozvani ste proširiti i podijeliti ovu poruku svim moliteljima i molitvenim grupama, molitvenim zajednicama, živim vjerničkim krugovima i prijateljima, da nam se pridruže u apostolatu molitve.
Neka ova naša Pobožnost sv. Josipu bude molitva zahvalnosti.


Bl. Alojzije nas uči: “Zahvalnost znači vratiti se na izvor svega dobra, da mu zahvalimo za dobra koja smo primili i postaje molitva prošnje za dobra koja još nismo primili”

Slično ovome…

STEPINAC U ZAPREŠIĆU 1944.

STEPINAC U ZAPREŠIĆU 1944.

Dragi štovatelji bl. Alojzija Stepinca danas se sa zahvalnošću sjećamo jedne lijepe uspomene i obljetnice vezane za...

Isusov put prema Uskrsnuću

Isusov put prema Uskrsnuću

Naši članovi i ove godine su se potrudili što vjernije dočarati posljednja dva dana Isusova života. To su imali...