Udruga Stepinčeva oaza mira u kući susreta Tabor

Written by urednistvo

06/03/2024

Pripremajući se za svoja tri ovogodišnja uprizorenja Muke Kristove članovi Udruge Stepinčeve oaze mira u subotu, 2. ožujka duhovno su sudjelovali u popodnevnim i večernjim satima u kući susreta Tabor na seminaru „Obrati se i vjerujete Evanđelju“ kojeg je vodio fra Ivan Matić.

Voditelj kuće Tabor, fra Ivan Matić, na kraju euharistijskog slavlja prisjetio se prošlogodišnjeg uprizorenja  Muke Kristove u Taboru zahvalivši trajnom đakonu Iliji Nikoliću i svim članovima što „još uvijek nose snažne i nezaboravne dojmove scenskog uprizorenja posljednja dva dana Isusovog života“. Govoreći sudionicima seminara fra Ivan istaknuo je kako su članovi Stepinčeve oaza mira u svom apostolatu dobar pokazatelj i da na tom području postoji veliki prostor za evangelizaciju.

Stepinčeva oaza mira svoja scenska uprizorenja imat će 16. ožujka župi Kraljice Svete Krunice u Vođincima u 15 sati. Dan poslije, na petu korizmenu nedjelju, 17. ožujka u Gospinom svetištu Šumanovci kod Gunje uprizorenje će biti u 15 sati Svoj sedmi nastup u Jelačićevim Novim dvorima uprizorit će na Nedjelju Muke Gospodnje s početkom u 16 sati.

Slično ovome…

STEPINAC U ZAPREŠIĆU 1944.

STEPINAC U ZAPREŠIĆU 1944.

Dragi štovatelji bl. Alojzija Stepinca danas se sa zahvalnošću sjećamo jedne lijepe uspomene i obljetnice vezane za...

Isusov put prema Uskrsnuću

Isusov put prema Uskrsnuću

Naši članovi i ove godine su se potrudili što vjernije dočarati posljednja dva dana Isusova života. To su imali...