Intervju za Gradski mjesečnik grada Zaprešića

Written by urednistvo

26/07/2023

Ove godine obilježavamo 15 godina od osnutka udruge Stepinčeva oaza mira. Tom prigodom, tajnica naše udruge Antonija Lacić, dala je intervju za Gradski mjesečnik grada Zaprešića.

Intervju započinje osnivanjem udruge, a dalje se dotiče svih naših aktivnosti, projekata i akcija te se zaključuje budućim planovima i poticajnom misli bl. Alojzija Stepinca kako “Nema važnije zadaće u životu pojedinca negoli vlastita duhovna izgradnja”.
Tajnicaudruge istaknula je kako su ljubav, dobrota i mir naše temeljne vrijednosi i da Stepinčeva oaza mira danas broji šezdesetak članova, a svaki član mali je biser koji svojim talentom, angažmanom i predanošću daje poseban sjaj svim našim projektima.

Prilika za intervju u Gradskom mjesečniku još je jedan pečat potvrde izvrsnosti, prepoznatljivosti i jedinstvenosti našeg djelovanja u zajednici. Cijeli intervju možete pročitati ovdje na 8. i 9. stranici.

Slično ovome…

Intervju: Zdenka i Ivan Mioč

Intervju: Zdenka i Ivan Mioč

Dragi prijatelji i čitatelji, nastavljamo s našim mjesečnim susretima i razgovorima. Bogatstvo naše udruge...

Oaza mira: Ksenija Abramović

Oaza mira: Ksenija Abramović

Dragi prijatelji, nek vam je svima blagoslovljena prva godišnjica prikazivanja naše Oaze mira, emisijekoja je krenula...

Isusova Muka je Očev plan spasenja

Isusova Muka je Očev plan spasenja

Nedjelja Muke Gospodnje, Cvjetnica – AČitanja: Iz 50, 4–7; Ps 22, 8–9.17–20.23–24; Fil 2, 6–11; Mt 26, 14–27, 66...